Hoe kiest u de beste binnendeuren met glas-in-lood ramen?

Een binnendeur met glas in lood is in principe een deur met een glasruit, waarin een tekening wordt gemaakt met een set kleine stukjes gekleurd glas die met profielen aan elkaar worden verbonden. Deze profielen kunnen van de volgende materialen zijn: zilver, brons, titanium en goud. Een van de belangrijkste kenmerken van gebrandschilderde ramen is de schoonheid van de combinatie van kleuren en de vormen en texturen die gebruikt worden in hun creatie, die een gedifferentieerde verlichting bieden aan omgevingen waarin ze deze kunst gebruiken. Tegenwoordig hebben de gebrandschilderde ramen niet langer alleen een religieus karakter en elke dag die voorbijgaat, investeren steeds meer gezinnen in het gebruik ervan om een speciaal vleugje schoonheid in hun huis te geven. De kunst van de glas-in-lood ramen evolueert naar een residentiële omgeving, met een gedifferentieerde en verfijnde stijl, waardoor mensen de neiging hebben om te investeren in gepersonaliseerde decoraties. De glas-in-loodramen maken een decoratie van omgevingen mogelijk met een oneindige variatie, die een set van kleuren, vormen, texturen en persoonlijkheid combineert. Het glas-in-loodraam is iets bijzonders in de context van de beeldende kunst: het laat de doorgang van het licht toe en kleurt de omgeving op natuurlijke wijze, veel verder dan de decoratieve functie voor deuren en ramen. Het glas-in-loodraam wordt gebruikt in een oneindig aantal steunen, die een scheiding en leven geven aan interne en externe omgevingen.

Verfijning en schoonheid voor uw omgeving Naast kunstwerken hebben gebrandschilderde ramen ook een veelzijdig karakter, waardoor de lichtinval kan worden verminderd of verhoogd en de privacy van de omgeving behouden blijft. Met een grote verscheidenheid aan stijlen in de tekeningen, het volgen en suggereren van trends in decoratie, het gebruik van artistieke gebrandschilderde ramen, deuropeningen, trappen, dakramen, maakt het mogelijk dat, met verbeelding, creativiteit en goede smaak, het voegt meer verfijning en persoonlijkheid aan het milieu. In welke structuren kunnen de glas-in-loodramen worden geïnstalleerd? De glas-in-loodramen worden op dezelfde manier geplaatst als gewone ramen. Het is noodzakelijk om een draagconstructie te hebben met een uitsparing van minimaal 6mm diep waar het raam kan worden bevestigd.

Het frame kan erin zitten – Hout: de stukken worden geïnstalleerd en bevestigd met de houten stokbroden zelf; – PVC of aluminium: installatie met rubbers en baguettes geschikt voor elk type constructie, meestal onder druk. – Ijzer: installatie, in de meeste gevallen, met siliconen- en glasmassa, maar er zijn gevallen waarin ijzerbaguettes worden gebruikt; – Betonstructuur: bevestiging met silicone of kit. – Deuren en ramen die reeds openingen met glas hebben, kunnen vervangen worden door het glas-in-loodraam, met respect voor de uitsparing en de bevestigingsvorm. Voor grotere overspanningen is het aan te raden om de ruimte op te delen in stukken van ongeveer 60cm x 60cm, altijd afhankelijk van het gekozen formaat en ontwerp. Het ideaal is dat deze indelingen worden gemaakt op het moment van het project, om het kozijn in harmonie te brengen met het gewenste glas-in-loodraam.

Hoe worden de glas-in-lood deuren gereinigd? Het reinigen van de glas-in-lood deuren gebeurt op dezelfde manier als bij het reinigen van ramen. Wij stellen een zelfgemaakte oplossing voor van 5 liter water voor 1 eetlepel azijn of neutraal schoonmaakmiddel en 1 eetlepel alcohol. Breng deze oplossing aan met de zachte kant van de spons, spoel en droog deze af met de zachte kant van de spons. Ook kant-en-klare producten die op de markt verkrijgbaar zijn, kunnen worden gebruikt. Reiniging wordt aanbevolen wanneer er geen blootstelling aan de zon is.

Bron: designlife.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*