Kantoorinrichting & Advies

Je wilt je kantoor inrichten, of je bent verantwoordelijk voor de inrichting ervan? Waar ga je beginnen en waar wil je naartoe met je inrichting? Wat wil je bereiken met de nieuwe kantoorinrichting? Op deze vragen willen wij een passend antwoord bieden. Albeka is de partner voor persoonlijk en gedegen advies. Met een team van productspecialisten en een interieurstylist kunnen we je niet alleen voorzien van het beste advies, maar kunnen we je ook een prachtige totaaloplossing aanbieden. Wij letten hierbij op kleur, samenstelling, comfort en ergonomie, maar ook op het stukje maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarbij zullen we je na de gunning en oplevering voorzien van een uitgebreide cursus dynamisch en gezond werken. Met deze basis en uitgangspunten tillen wij niet alleen jouw inrichting, maar ook de werkhouding en productiviteit op de werkvloer naar een toekomstbestendige basis. Wij richten uiteraard het kantoor in naar jouw wensen en inzichten, maar graag willen we je ook adviseren in het dynamische en gezonde werken, omdat wij vanuit deze gedachte jouw personeel een duurzame toekomst bieden.

Waaruit bestaat een goede kantoorinrichting?
Een goede kantoorinrichting is niet zomaar wat producten kiezen. Een goede kantoorinrichting bestaat uit een perfecte balans tussen kleur, akoestiek, ergonomie en dynamiek. Daarnaast is het niet alleen van belang dat het aan deze punten voldoet, maar vandaag de dag moet een kantoorinrichting ook flexibel zijn. Flexibel om aan te schaffen en flexibel om weer af te staan. Dit is niet alleen voor jouw als gebruiker gunstig, maar ook is dit een duurzame vorm van kantoor inrichten. In een goede kantoorinrichting zitten zeker de volgende elementen:

(Zit) Sta werkplekken
Kantoor akoestiek
Planten en leefbaarheid
Ergonomische kantoorstoelen

We zullen van elk aspect wat zaken noemen die van belang zijn en waarmee je rekening zou moeten houden.

Zit sta werkplekken
De basis van een goede kantoorinrichting is het aanbieden van flexibele werkplekken. Dit betekent niet alleen dat je je personeel de mogelijkheid biedt om flexibel te werken, maar ook dat je ze stimuleert om zit-sta te werken. Dit stukje actief, dynamisch werken en vergaderen, geeft je personeel veel meer energie en zal er ook voor zorgen dat de productiviteit omhoog gaat. Bekende voorbeelden van dynamische werkplekken zijn bijvoorbeeld het zit-sta bureau, de Swopper of de Deskbike. Naast deze kantoormeubels is het van belang dat je ook actief werken promoot. Bijvoorbeeld het stimuleren om met de fiets naar het werk te komen en de trap te nemen in plaats van de lift.

Bureaus en tafels
Naast bijvoorbeeld zit-sta bureaus zijn gewone bureaus en kantoortafels van groot belang bij een kantoorinrichting. Een tafel moet genoeg ruimte bieden om jouw werkzaamheden aan te kunnen doen. Naast het formaat is het ook belangrijk dat een tafel of bureau eenvoudig in is te stellen aan de hand van het formaat van de gebruiker. Bureaus en tafels zijn te verkrijgen met veel verschillende soorten tafelbladen en onderstellen. Daarom is het goed dat je kijkt welke stijl past binnen jouw kantoorinrichting.

Kantoor akoestiek
Naast de dynamiek op kantoor, is een goede akoestiek van levensbelang. Je werknemers zullen zeker beter presteren en met een beter gevoel naar hun werk komen als er is gedacht aan de verbetering van de akoestiek. Een aantal belangrijk facetten van een goede akoestiek zijn de vloerbekleding, wand en raambekleding, maar ook het optimaal gebruik van akoestische scheidingswanden en bureauwanden. Zorgen voor een gedempt geluidsniveau is voor iedereen van belang.

Ergonomische kantoorstoelen
Werk je niet dynamisch en actief dan heb je een kantoorsto

el nodig die ergonomisch is en waarop je zeer ontspannen kunt zitten. Een goede stoel in je kantoorinrichting is echt onmisbaar. Niet alleen achter je werkplek, maar ook in je vergader, of kantineruimte. Een goede, ergonomische kantoorstoel biedt de benodigde instelmogelijkheden om jou gezond te laten zitten. Naast lekker en gezond zitten geven mooie stoelen ook de juiste sfeer en toon in je complete kantoorinrichting.

Planten en leefbaarheid
Voor een gezonde atmosfeer, maar ook een frisse uitstraling in je kantoorinrichting zijn planten een onmisbare factor. Vaak worden planten weggelaten in een kantoorinrichting en dit is super jammer, omdat dit net even die extra leefbaarheid geeft op kantoor. Bovendien hebben planten een luchtreinigende functie door CO2 om te zetten in zuurstof. Naast natuurlijke planten zou je kunnen kiezen voor kunstplanten.

Totaal kantoorinrichting
Binnen onze werkwijze is er ruime aandacht voor een totaalplan. Hiermee willen wij de mogelijkheid bieden om een goede prijs te kunnen geven voor uw huidige meubilair en een zeer scherpe prijs voor de totaalinrichting, waardoor wij je dus totaal kunnen ontzorgen. Binnen dit traject inventariseren wij de huidige werkplek of kantoor en nemen wij jullie mee in een compleet plan. Wij voorzien je van een 2d en 3d interieurplan, waarbij onze interieurstylist advies geeft in het gehele proces. Hierbij wordt gelet op alle aspecten, zoals hierboven geschreven, maar zal er ook echt gekeken worden naar een stijlvol ontwerp. Wij hebben de mogelijkheid jouw kantoor in te richten met kwalitatief hoogwaardig nieuw en dynamisch meubilair. Een totaal kantoorinrichting met een verhaal is onze visie! Wij richten ook duurzaam in.

Project kantoorinrichting
Ben je op zoek naar projectinrichting? Albeka is al ruim 15 jaar gespecialiseerd in kantoor- en projectinrichting. Wij denken mee met de volledige realisatie van het eerste ontwerp tot de totale inrichting. Je kunt bij ons alle kanten op, met alle typen kantoormeubelen die op dit moment in de markt beschikbaar zijn, van mooie designmerken tot basic en betaalbaar meubilair. Met onze expertise en de juiste vakmensen kunnen wij de complete inrichting verzorgen.

Een professionele tekenaar buigt zich in de studio over de in te richten kantoor- en bedrijfsruimtes. Vanaf de eerste schets tot de volledige inrichting, Albeka is erop gericht jouw project tot een succes te maken.

Niet alleen de meubels vallen binnen onze mogelijkheden, maar ook bij de vloerafwerking en de raambekleding kunnen wij je van advies en oplevering voorzien. In samenspraak met de project tekenaar, externe interieurarchitecten en de raam- en vloerstylisten komt er een uiteindelijk een totaal 3D tekening. Aan de hand van deze tekening zetten we samen de puntjes op de i.

Ben je op zoek naar een goede projectinrichter? Albeka is al ruim 15 jaar gespecialiseerd in kantoor- en projectinrichting. Als specialist denken wij mee met de volledige realisatie van het eerste ontwerp tot de totale inrichting. Wij denken mee vanuit een moderne en eigentijdse visie.

Hierbij kun je denken aan:

Traditionele werkplekken
Flexibele werkplekken
Ergonomische werkplekken
Jouw kantoor kan je op allerlei verschillende manieren inrichten! Zo heb je de keuze uit allerlei verschillende bureaus, bureaustoelen, fauteuils, banken, kasten en ladeblokken waar je uit kan kiezen in ons assortiment voor kantoorinrichting. We zullen je onderstaand wat meer uitleg geven over welke producten wij in ons assortiment aanbieden en wat het voor jou kan bieden.

Bureaus
Een essentieel onderdeel voor de kantoorinrichting is het hebben van een bureau. Wij bieden een aantal verschillende bureaus aan in ons assortiment. Hierbij gaat het om de volgende bureaus: Zit-sta bureaus, rechte bureaus, hoekbureaus en de handslinger bureaus.

De zit-sta bureaus zijn in hoogte verstelbare bureaus waardoor je zowel zittend als staand kan werken. De hoogte van een zit-sta bureau is elektrisch instelbaar en met een handslinger.
Verder zijn er rechte bureaus die een rechthoekig bureaublad hebben.
De hoekbureaus hebben een hoek aan de linker- of rechterkant zitten van het tafelblad. Zo kan je meer spullen kwijt door het grotere tafelblad.
Daarnaast bieden wij ook handslinger bureaus aan.Dit zijn bureaus die je in hoogte kan verstellen door middel van een handslinger. Zo kan je de hoogte verstellen naar jouw wensen. Wanneer je staand wil gaan werken, gebruik je de handslinger zodat het bureau wordt verhoogd en je op jouw ideale hoogte staand kan gaan werken.
Stoelen, banken en tafels
Een goede stoel, bank of tafel is natuurlijk belangrijk dat het niet ontbreekt in jouw kantoor. Binnen ons assortiment vind je hier de geschikte producten voor. Wij bieden namelijk de volgende producten aan: Designstoelen, fauteuils en banken, ontvangsttafels en treinbanken.

Designstoelen zijn er in vele soorten en maten. Deze stoelen zorgen ervoor dat jouw kantoor een fraaie designuitstraling krijgt. Naast designstoelen kan je ook kiezen voor een stijlvolle fauteuil of bank op jouw kantoor.
Deze fauteuils en banken zijn verkrijgbaar met een stoffen, lederen, kunststof, metalen en kun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*