Categorieën
Geen categorie

Investeren in vastgoed

Tegenwoordig hoor je dat veel mensen investeren in vastgoed, maar wat houdt dat in? 

Vastgoed betekent niet onroerend goed, de definitie zit hem al in het wordt, het staat ‘’vast’’ wat betekent dat vastgoed altijd niet verplaatsbaar is. Je kunt als investeerder je geld stoppen in woningen, de inkomsten haal je uit verhuren of het laten overkopen van jouw woning of gebouw.

Er wordt vaak geadviseerd om je geld te investeren in wat kleinere woningen omdat de kans dat de investering winstgevend gaat worden groter is. Kleine woningen kan je makkelijker verhuren, denk aan een klein pandje in Delft bijvoorbeeld, die kun je maandelijks verhuren aan een gezin of studenten bijvoorbeeld.

Heb je jouw geld gestopt in een enorme villa? Dan is het wat risicovoller aangezien dat wat moeilijker te verhuren is ten opzichte van een klein appartementje. De reden dat mensen vaak investeren in vastgoed is omdat de rente van de bank op dit moment erg laag is en je dus niet zo veel kunt verdienen met je spaargeld, als je een investering hebt in een klein pandje kun je met jouw spaargeld nog wat geld maken. Het maakt niet uit hoe klein je pand is, er zitten altijd risico’s aan verbonden. 

 

Categorieën
Geen categorie

Top 5 duurste woningen in Nederland

Stokeind 8.000.000

Deze villa is te vinden in Brabant en is door de eigenaar 40 jaar bewoond geweest en staat nu voor het eerst in tijden weer te koop. Deze villa bestaat totaal uit 3 woningen: Een landhuis, een woonboerderij en villa. Het heeft een mooi uitzicht over een groot stuk land.

‘sGraveland 9.450.000 

Deze villa in Wolfsbergen heeft een erg mooie moderne uitstraling en heeft in totaal 1,9 hectare aan grond. Het heeft 10 slaapkamers en 9 badkamers in totaal, ook heeft deze villa een tennisbaan, zwembad en een fitnessruimte.

Amsterdam 9.950.000

Dit grachtenpand in de binnenstad van Amsterdam is echt uniek, het is gebouwd in 1770 en is een officieel Rijksmonument. Het is een dubbel pand en heeft 6 woonlagen. Het huis heeft ook een tuin met 2 bunkers die in de tweede wereldoorlog in gebruik waren door het Belgisch consulaat.

Loosdrecht 15.000.000

De villa beschikt over maar liefst 18 kamers 7 badkamers een een geklimatiseerde wijnkelder. Daarnaast krijg je er 12 hectare bos bij met weilanden, water, een monumentale parktuin, een schaapskooi, vijf paardenstallen met 25 boxen, twee wasplaatsen, een solarium, paddock, tennisbaan en een hertenkamp.

Aerdenhout 16.760.000

Dit is de duurste villa die we hebben in Nederland, en dat is niets voor niets. Dit enorme gebouw heeft maar liefst 37 slaapkamers en beschikt over unieke dingen zoals een voorverwarmd buitenzwembad, tennisbaan, jachthuis en zelf een verblijfshuisje voor de tuinman. Met een enorm bedrag van 16.760.000 is dit de allerduurste villa in ons land.

 

 

Categorieën
Geen categorie

Hoeveel kost een droomwoning?

Er is geen specifiek bedrag te noemen voor een droomwoning, dit komt omdat iedereen zijn eigen definitie kan geven aan wat een droomwoning is.Voor sommige mensen betekent een droomwoning een enorme villa met alles erop en eraan, maar er zijn ook mensen die juist houden van kleine gezellige huizen.

Er is een term binnen de woonbranche genaamd ‘’small house’’. Dit zijn eigenlijk hele normale huizen maar dan in het klein, dit is voornamelijk in Amerika populair. Een droomwoning heeft dus absoluut geen minimale waarde, een ‘’small house’’ kost meestal niet meer dan 75.000 euro. De ideale droomwoning hoeft dus niet extreem duur te zijn omdat je zelf de definitie kan geven aan jouw droomwoning en de waarde daarvan.

https://www.youtube.com/watch?v=T20jcByZ0vA 

Op dit filmpje kun je voorbeelden zien van een architect die deze kleine huizen bouwt, hij woont ook zelf in een van deze huizen omdat dat zijn ideale droomwoning is. 

Categorieën
Geen categorie

Droomwoning

Wie wil nou niet een droomhuis op een droomlocatie?

Een droomhuis is voor iedereen anders maar het gaat niet alleen om het huis vaak bepaald de locatie ook een hoop. Een droomhuis kan je zelf ontwerpen, dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een zwembad in je huis te plaatsen. Een droomhuis hoort natuurlijk op een droomlocatie dit kan per persoon verschillen. De ene persoon wil bijvoorbeeld een huis op het water de andere het liefst op een berg. In de meesten gevallen gaat het om een mooi uitzicht. 

Om een droomhuis te laten maken is er veel geld nodig, want niks is gratis. Maar een droomhuis hoeft niet altijd zo uitgebreid te zijn. Voor veel mensen is een droomhuis een huis wij zij gelukkig in kunnen leven en waar ze zich kunnen voldoen aan de basisbehoeftes. Bij een droomhuis hoort niet alleen het huis maar ook de tuin. Dit kan een grote tuin zijn maar dit kan ook een kleine tuin zijn het is maar waar jouw smaak ligt.

Verschillende locaties voor jouw droomhuis.

Je kan op verschillende manier wonen zoals op de grond. Maar er zijn ook andere plekken waar je kan wonen zoals in een boomhut of op het water. Je kan ook in de grond wonen dit wordt een grotwoning genoemd. Er zijn dus veel verschillende plaatsen waar jij je droomhuis zou kunnen plaatsen. Waar zou jij jouw droomhuis willen bouwen?

Categorieën
Geen categorie

Badkamers

Een mooie grote badkamer met alles erop en eraan wie wil dat nou niet?

Ieder huis heeft tegenwoordig wel een badkamer maar de trends en ontwikkelingen rond badkamers groeit ook. Tegenwoordig blijft het niet bij een simpele douche, wastafel en wc. Je ziet steeds meer hightech snufjes in de badkamer. Niet alleen komen er steeds meer hightech snufjes in de badkamer maar ook gaat het er steeds mooier uitzien.

Hightech snufjes in de douche.

Je kan verschillende soorten snufjes in je badkamer toevoegen zoals een douche met een ingebouwde zonnebank. Dit houdt in dat je tijdens het douche tegelijkertijd ook onder de zonnebank staat. Je hebt ook douches met een ingebouwd massage systeem. Dit houdt in dat terwijl je aan het douchen bent verschillende soorten waterstralen op je lichaam kan laten spuiten. Een andere soort douche is met een ingebouwd radiosysteem. Dit houdt in dat je tijdens het douche naar de radio kunt luisteren.

Hightech bad en wc.

Niet alleen de douch heeft hightech snufjes maar ook het bad zoals het bubbelbad. Een bad kan ook gebouwd worden met een tv erin, dit houdt in dat je tijdens het in bad zitten tv kunt kijken. Maar ook de wc kan hightech snufjes hebben zoals een bril die automatisch omhoog of omlaaggaat.