Natuurlijke Schoonheid voor Uw Tuin: Terrasoverkappingen van Wesa Tuinhout

Wesa Tuinhout is uw gespecialiseerde partner voor het leveren en deskundig plaatsen van diverse soorten terrasoverkappingen voor uw tuin. Onze overkappingen zijn ontworpen om aan al uw wensen te voldoen, met verschillende dakconstructies, houtsoorten en een uitgebreide keuze aan accessoires.

Met behulp van onze 3D-configurator kunt u eenvoudig uw droomterrasoverkapping samenstellen. U begint met het kiezen van de stijl, die wordt bepaald door de bouwwijze, het type dakconstructie, de staanders en ringbalken. Voeg wanden toe om een overkapping met een schuur te creëren en voeg extra elementen toe zoals (dubbele) wanden, ramen en deuren. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, en we nodigen u uit om inspiratie op te doen op onze website of om een afspraak te maken met een van onze medewerkers die graag met u meedenkt.

Diversiteit aan Houtsoorten

Bij Wesa werken we met diverse materialen om ervoor te zorgen dat uw tuinoverkapping altijd aan uw persoonlijke wensen voldoet. Onze meest gebruikte houtsoorten zijn naaldhoutsoorten afkomstig uit Europa, zoals Vuren en Grenen. Deze zachtere houtsoorten worden geïmpregneerd voor een langere levensduur. Daarnaast bieden we ook andere populaire houtsoorten aan voor uw terrasoverkapping:

Douglas Overkapping: Douglas is een roze-achtige naaldhoutsoort afkomstig uit Noordwest-Europa. Dit van nature duurzame hout is onbehandeld toe te passen en gemakkelijk te bewerken, beitsen of schilderen. Ontdek ons ruime assortiment douglas houten overkappingen.

Eiken Overkapping: Eiken behoort tot de bekendste loofhoutsoorten en staat bekend om zijn sterkte en luxe uitstraling. Bekijk onze unieke en luxueuze eiken overkappingen hier.

Geïmpregneerd Hout: Een houten overkapping in uw tuin komt pas echt tot zijn recht wanneer deze harmonieert met andere houten elementen in uw tuin. Geïmpregneerd hout, meestal gemaakt van naaldhout zoals Vuren of Grenen, wordt veel gebruikt voor buitengebruik en biedt duurzaamheid tegen een betaalbare prijs. Bij ons vindt u voordelige overkappingen van geïmpregneerd naaldhout.

Verschillende Dakbedekkingen

Wij bieden ook een ruime keuze aan dakbedekkingen voor uw overkapping. De constructie van onze overkappingen is stevig genoeg om dakpannen te dragen. U kunt kiezen uit diverse kleuren en soorten dakpannen en shingles om ze te laten aansluiten bij uw woning.

Voor platte daken gebruiken we duurzaam EPDM-rubberfolie. In tegenstelling tot andere dakbedekkingsmaterialen zoals bitumen, vereist EPDM geen verhitting tijdens de installatie. Het heeft een lange levensduur en is recyclebaar. Als onze standaardmodellen niet volledig aan uw wensen voldoen, kunnen we een overkapping op maat maken voor uw tuin.

Montage van Uw Houten Overkapping

Onze bouwpakketten voor standaardmodellen overkappingen en veranda’s zijn modulair en kunnen worden aangepast met wandmodules, ramen en deuren. Maatwerk is ook mogelijk. Een Wesa-overkapping is altijd een aanwinst voor uw tuin.

Al onze bouwpakketten worden geleverd met een duidelijke bouwbeschrijving en alle benodigde bevestigingsmaterialen, zodat u uw overkapping eenvoudig zelf kunt opbouwen. Heeft u geen ervaring met bouwen? Geen zorgen! Onze deskundige medewerkers kunnen uw houten overkapping met geschikte vervoersmiddelen bezorgen en in uw tuin monteren. Bekijk ons servicegebied om te zien waar we tuinoverkappingen plaatsen. We bieden onze service in heel Nederland en verstrekken graag maatwerkoffertes en informatie over levertijden.

Onderhoud van Uw Nieuwe Overkapping

We willen graag dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw nieuwe houten tuinoverkapping. Daarom informeren we u graag persoonlijk over hoe u uw Wesa-overkapping moet onderhouden. Elke houtsoort vereist een specifieke behandeling, en we bieden alle benodigde onderhoudsproducten, zoals houtbeits en olie. We werken samen met gecertificeerde leveranciers om duurzaam, hoogwaardig hout te kunnen aanbieden. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, en we helpen u graag uw droomtuin te verwezenlijken. Bij Wesa Tuinhout zijn de mogelijkheden eindeloos!

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*