De mogelijkheden van metaal op maat

Heeft u al ooit metaal laten lassen, zagen, knippen, kralen, coaten of zetten voor uw dak of gevel? Laat dit vooral over aan de bedrijven in de metaalbewerking. Zij produceren dakgerelateerde producten uit bijvoorbeeld lood of zink. Ook in Eindhoven is de vraag naar metaalbewerking enorm gegroeid. Dit door de nieuwe architectonische gebouwen die erg opkomend zijn in de stad Eindhoven.

Zetwerk op maat is de meest nauwkeurige metaalbewerking dusver. Metaalbewerking Eindhoven is dus uiterst ideaal voor al uw daktoepassingen.

Al uw zetwerk naar wens

Dit materiaal wordt op maat gerealiseerd met zetwerk. De term “zetten” staat voor het ombuigen van een diverse scala aan staalplaatmaterialen naar gewenste vormen. Zowel scherpe als ronde hoeken zijn door te voeren. Dit is allemaal mogelijk met gemoderniseerde zetbankmachines tot beschikking. Zetwerk is precisie werk waarbij de metalen altijd vloeiend in elkaar over zullen lopen zonder rare overlappingen. Het is ook mogelijk om materialen te laten coaten in diverse kleuren na het zetten. Dit is helaas niet bij elk materiaal mogelijk. Voor de meest efficiënte werkwijze voor uw daktoepassingen kiest u metaal Eindhoven en gaat u voor zetwerk op maat.

 De diversiteit met zink

Er zijn diverse doeleinden waarvoor zink gebruikt kan worden. U moet hier dan denken aan afdekkappen, boeiborden, dakranden, daktrimmen, ontluchtingen, waterslagen, noodoverstorten en gevelbekledingen.Het is niet voor niets het meest gekozen materiaal voor daktoepassingen aan uw pand of woning. Zink kent een karakteristieke uitstraling die uw woning kenmerkend zal laten zien. En het is niet te vergeten de duurzaamste keuze uit staalplaatmaterialen die u kunt maken. Het is 100% recyclebaar, zeer licht van gewicht en u zult er nog lang plezier van hebben omdat het in vergelijking met andere materialen een lange levensduur heeft. Ook hevige weersomstandigheden zijn voor zink geen enkel probleem. Zink kent eigenlijk geen nadelen en is de oplossing voor uw duurzame daktoepassingen. Andere materialen waaruit u kunt kiezen zijn aluminium, lood, RVS, Plastisol en koper.

 Vakmensen in de metaal

Voor nauwkeurige precisie afwerkingen en toepassingen zijn er altijd vakmensen met de nodige kennis beschikbaar om uw daktoepassingen te monteren naar uw wensen. Zij beschikken over de kennis en expertise om u verder op weg te helpen. Ukunt de afgewerkte metalen afhalen of laten bezorgen aan huis. Voor verdere informatie en/of advies mag u gerust eens langs komen bij metaalbewerkingsbedrijven in Eindhoven en omgeving om een impressie te krijgen van de diverse mogelijkheden en werkwijze die aangeboden worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*