Welke kosten moet je aan denken bij het verbouwen van de badkamer?

Is jouw badkamer aan een grondige verbouwing toe? Je bent er dus uit of je de badkamer gaat renoveren of dat je de badkamer gaat leeg slopen en alles opnieuw erin gaat plaatsen. Een renovatie is goedkoper omdat je alleen de dingen vervangt die aan vervanging toe zijn. Je hoeft dus niet alles opnieuw te kopen. De kosten voor een heel nieuwe badkamer liggen en stuk hoger.

Welke elementen bepalen de prijs van een badkamer?

Er zijn twee elementen die de prijs bepalen van een nieuwe badkamer. De product- en materiaalkosten spelen een rol maar ook de arbeidskosten. Welke dingen gaan de prijs voor een groot deel bepalen:

  • De sloopwerkzaamheden
  • Afmetingen van de ruimte
  • Mate van luxe
  • Tegels
  • Meubelen
  • Sanitair

De kosten voor een badkamer in een nieuwbouwwoning vallen in de meeste gevallen lager uit omdat er geen sloopwerkzaamheden aan te pas komen. De kosten voor een nieuwe badkamer lopen erg uit een. Om een goede indicatie te krijgen van de kosten kan je op internetsites berekeningen maken en zo de kosten op een rijtje zetten.

Op zoek naar een douchebak met veel voordelen?

Een douchebak op maat is voor veel mensen erg fijn om te hebben. Een comfortabele douchebak die past bij het interieur van de ruimte. Met een solid surface douchevloer in je badkamer wordt dit mogelijk. Hoogwaardig kunststof garandeert dat je een unieke douchebak in huis haalt met praktische voordelen.

Marlan is een kunststof die je in elke wensbare vorm kan laten gieten. Of je nu een rechthoekige douchebak nodig hebt of een vijfhoekige, het is allemaal geen probleem. De douchebakken zijn volledig waterdicht en dankzij de naadloze verlijming zijn er ook geen kiertjes. Je kan het daardoor gemakkelijk schoonmaken. Deze douchebakken zijn daarom ook heel geschikt voor ziekenhuizen of andere gemeenschappelijke ruimten.

Unieke kleuren en uitvoeringen

Een voordeel van Marlan is dat de douchebakken op maat gemaakt zijn en ook geen naden heeft. Op deze manier lijkt het of de douchevloer uit één stuk bestaat. Ook de unieke kleuren maken deze douchebakken helemaal hot. Er kunnen geen bacteriën hechten aan het oppervlak van de douche vloer. Doordat een douchebak van Marlon naadloos te verlijmen is gaan er ook geen bacteriën in de randen zitten zoals je bijvoorbeeld wel hebt met een gekitte rand. Een douchebak van Marlon past altijd in jouw interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*